Välj en sida

Markarbetare & Plattsättare i Örebro

Om oss

Trots att MK Mark & Isol är en relativt nystartad firma så finns här markarbetare och plattsättare med lång erfarenhet. Vi har under den företagets korta tid hunnit med att utföra en hel del uppdrag i Örebro med omnejd och visionen är att fortsätta göra våra kunder nöjda med utmärkt utförda arbeten. Trots att vi utgår ifrån Örebro så har vi ett betydligt större arbetsområde. Som plattsättare och markarbetare ställs det höga krav på att kunna presentera ett säkert och kvalitativt resultat som håller i längden. Därför har vi tack vare utbildningar och hårt arbetande sett till att samla på oss all den kunskapen som krävs för att kunna möta de kraven som ställs. 

Vi lägger alltid stor vikt på vad våra kunder har att säga och det är vårt primära mål att göra dig nöjd. Ambitionen med vår verksamhet är att alla våra kunder ska känna sig hundra procent nöjda med resultatet och vi garanterar ett trevligt bemötande under hela processen. Vi är en firma som tror på en god dialog, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen utifrån dina behov och önskemål. 

Har du några frågor angående oss och våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om vilka vi är och vad vi har att erbjuda. Vi ser framemot att få hjälpa dig. 

plattsättare örebro

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

MK Mark & Isol

0763 - 21 74 57

info@mkmarkoisol.se